Kontakta oss

Kontios representanter i Vasa och Ingå betjänar dig även på svenska.
Vill du läsa mera om våra modeller och lösningar på svenska så klicka dig vidare till våra svenska hemsidor.

Kontio är Finlands och världens ledande tillverkare av hus och fritidsbyggnader i stock. Våra representanter är experter på hälsosamt och tryggt boende i moderna stockhus. Det lönar sig att kontakta oss möjligast tidigt i byggprosessen. Vi hjälper dig gärna med goda råd, bra och kostnadseffektiva lösningar, kontakter, bygglov och annat som hjälper dig att förverkliga ditt drömhus eller fritidsoas.

Med över 40 års erfarenhet är Kontio ett tryggt val när du vill investera i ett hälsosamt boende för dig och din familj. Vi erbjuder såväl moderna som traditionella lösningar för stockhus, fritidshus och bastun. Våra representanter står till tjänst med allt sitt kunnande och erfarenhet för att hitta den rätta lösningen för just din livsstil.

Vi hjälper dig inte bara med byggnader. Vi erbjuder oss även att hjälpa till med inredningen. Kontio Living™  är högklassiga inhemska köks- och förvaringslösningar som vi valt för att passa speciellt i våra modeller. Vi levererar direkt från fabriken vilket sparar pengar för dig då du inte behöver betala åt mellanhänder. Dessutom hittar du i KontioLiving förslag på fungerande hus- och inredningsfärger så att du kan vara säker på att ditt hus motsvarar dina behov och önskemål - både visuellt och funktionellt.

Kontakta oss, vi står till din tjänst

Ossian Kärppä
Helsinki, Nurmijärven talonäyttelyalue

Ossian Kärppä — Kontio-myyjä

050 331 1756
[email protected]

Tallennetut suosikit

malli mallia